Koje sex poze žene najviše vole?

Baš kao i muškarci uz koji se posebno veže ova tema, tako i djevojke imaju posebne zahtjeve i želje kada su sexualne igrice u pitanju. Koje su to poze koje ih dovode do vrhunca strasti? Brojna istraživanja su pokazala da žene uveliko uživaju u “misionarskoj” pozi uz pomoć koje na  mnogo načina uspijevaju dostići vrhunac bez puno truda i akrobacija. Dakle, misionarska poza je u samom vrhu seksualnih želja kod djevojaka. Čak 80 posto njih, odlučuje se upravo za pozu u kojoj je žena na leđima, a muškarac na njoj i ona u pravilu predstavlja bazu svakog seksualnog odnosa. Zašto je ova naočigled ”dosadna” poza upravo i najpoželjnija, leži u činjenici što ova poza omogućuje maksimalan kontakt s partnerovim tijelom i usnama, strastvene poglede i uzdahe koji su vrlo jaki pokretači strasti.

Klasična misionarska poza

Žena leži na leđima raširenih nogu. Muškarac leži na njoj savijenih koljena ili ispruženih nogu oslanjajući tijelo na dlanove ili laktove. Muškarac diktira tempo i snagu odnosa. Za pojačani užitak žena može stavit jastuk ispod zdjelice (stražnjice).

Obrnuta misionarska poza

Poza kao stvorena za žene koje vole dominirati u seksu. Muškarac leži na leđima lagano raširenih nogu, a žena je na njemu naslonjena na dlanove ili laktove pored njegove glave. U ovoj varijanti žena diktira tempo no muškarac može sudjelovati podizanjem zdjelice.

Misionarac pod kutom

Žena leži na leđima raširenih nogu. Muškarac leži na njoj, ali pod kutom od 45 stupnjeva, odnosno lagano zarotiran u lijevo ili desno. Za komotniji položaj i jači užitak žena može jednu nogu ispreplesti si njegovom i olakšati mu kretnje.

Ples u krilu

Većina žena voli biti iznad partnera jer imaju osjećaj kontrole igre, a moć je uvijek jak afrodizijak. Boravak gore se ne mora ograničavati samo na jednu pozu već se na različite načine može doći do užitaka koje možda još niste niti osjetili. Budite maštoviti!

Spoon položaj

Ovaj položaj popularan je kod oba spola. Muškarac i žena leže na boku priljubljeni jedan uz drugog, a njegove ruke omotane oko njezinog tijela. Riječ je o iznimno udobnom položaju koji omogućava nježne dodire i strastvene zagrljaje, jer ne zaboravite kako je koža vrlo osjetljiv organ koji može biti vrlo snažna erogena zona.

Seks na stolu

Još jedna od omiljenih poza za žene. Dakle, vaša draga će sjesti na određenu površinu koja je u nivou vašeg struka što će muškarcu pružiti veliku slobodu kretanja. Isprobajte ovaj položaj na kuhinjskom stolu, perilici, klaviru ili na haubi vašeg automobila.

Slijedeći put kad odlučite iznenaditi vašu ljepšu polovicu, pozabavite se jednom od ovih ideja.