MagnuFuel: savremeni način uštede goriva

Kvalitet goriva u savremenom svijetu ima vrlo značajnu ulogu. Bez obzira na proizvođača, automobilima je potreban kvalitetan proizvod koji mu omogućava nesmetan rad. Savremeno otkriće – MagnuFuel štedi 15-20% goriva i poboljšava njegov kvalitet.

Šta je to MagnuFuel?

MagnuFuel je otkriće koje omogućava da uštedite gorivo (benzin i dizel) tokom rada automobila. Ovaj uređaj pomaže da održite automobil u savršenom stanju, štiti ga od negativnih uticaja temperature i promjena vlage. Poznato je da ugljikovodici koji čine benzin hemijski reaguju pod njihovim uticajem, što ih pretvara u konstitutivne elemente, te se tako smanjuje kvalitet goriva. Zato je potrebno koristiti MagnuFuel koji je odličan način zaštite motora i sistema isporuke goriva od oštećenja.

Korištenje ovog uređaja omogućava:

 • značajno povećanje snage motora
 • smanjenje opterećenja tokom rada
 • poboljšanje djelovanja na okolinu
 • ubrzanje startnog vremena automobila

Zato, svi oni koji brinu o svom automobilu trebaju kupiti MagnuFuel.

Kako uređaj MagnuFuel ostvaruje uštede?

Ćelije goriva (molekule) se počinju postepeno kretati čim se automobil upali. Prolaskom kroz MagnuFuel sistem, molekule dobijaju dodatni kisik te, zbog magneta koji se sastoji od dva elementa, nastaju dodatne molekule (razdvajanjem „ugrušaka goriva“ koji se formiraju pod uticajem temperature). Iskustva onih koji su već instalirali ovaj sistem na svoje automobile kažu da zaista uspijevaju uštedjeti i to najmanje 10-15% rezervoara.

Karakteristike i svojstva MagnuFuel uređaja

Kao rezultat interakcije i visokih i niskih temperatura, gorivo ne sagorijeva u potpunosti zbog čega dolazi do povećanja njegove potrošnje i drugih negativnih uticaja. MagnuFuel djeluje direktno na nastale „ugruške“ što dovodi do bolje i kvalitetnije potrošnje goriva. Imajte na umu da ovaj uređaj nema negativnih uticaja na druge dijelove sistema za gorivo u automobilu. Svi dijelovi nastavljaju obavljati svoje funkcije na regularan način.

Brojne studije su pokazale da je korištenjem MagnuFuel uređaja moguće postići sljedeće nesumnjivo pozitivne efekte (osim direktne uštede goriva):

 • povećati snagu motora za, u prosjeku, 5-7 konjskih snaga, bez obzira na marku automobila
 • smanjiti ukupnu količinu izduvnih gasova (npr. ugljen dioksida i benzola) u atmosferu za, u prosjeku, jednu četvrtinu.

Sve ove promjene omogućavaju da dobijete bolju mješavinu goriva koja sagorijeva u potpunosti. Također, povećava se životni vijek svjećica, katalizatora i drugih dijelova sistema za gorivo što dovodi do uštede novca na održavanju automobila.

Glavne prednosti MagnuFuel uređaja

Instalacija MagnuFuel sistema na automobila vam pruža brojne prednosti, konkretno su to:

 • nestanak dodatnog zagađenja okoline
 • spajanje ovog uređaja ne traje više od 5-10 minuta (nisu potrebne posebne vještine i sposobnosti)
 • motor počinje raditi stabilnije.

Također, troškovi goriva se smanjuju – svi troškovi kupovine MagnuFuel sistema se isplate u roku od 1-2 mjeseca. Prema dostupnim kalkulacijama, ušteda goriva je sljedeća: kod uobičajene potrošnje od 10 litara, sa MagnuFuel sistemom potrošeno je 7 litara.

Na čemu se sve može koristiti MagnuFuel

Ovaj uređaj se može koristiti na bilo kojem vozilu koje troši gorivo na bazi ugljikovodika. MagnuFuel se pokazao posebno uspješnim na sljedećim vozilima:

 • skuterima i mopedima
 • motorima
 • automobilima
 • kamionima
 • autobusima

Dobro se pokazao i na vodenom transportu (brodovima i čamcima), što potvrđuju i recenzije iz obalnog grada Bosne i Hercegovine.

MagnuFuel, sistem za uštedu goriva, se može naručiti preko interneta na službenoj stranici prozvođača. Zaista je popularan u mnogim državama jer su ekologija i ekonomija aktuelne teme širom svijeta.