Moj Collagen Bosna i Hercegovina sprečite starenje kože, kako koristiti, cijena: suplement koji je spasao moju karijeru i kvalitet života!

Od Fit Žena         

Kao estradna ličnost i prepoznatljivo lice prisutna sam u medijima već nekoliko decenija. Oduvek sam bila u centru pažnje. Naravno, uz profesionalne kvalitete, moja lepota i privlačnost su oduvek bili moji najveći aduti. Međutim, kako godine prolaze lepota i zdravlje nisu baš kao nekada. To je činjenica od koje niko od nas ne može da pobegne.

Već kada sam zagazila u 40te, bolovi u leđima su postali u prvi mah sve češći a zatim i moj collagen iskustvasvakodnevni. Koža mi više nije izgledala mlada i sveža kao nekad. I ako sam raznim kozmetičkim preparatima uspevala da učinim da mi koža izgleda mlađe, bolovi u leđima su uvek bili prisutni!

Nisam na to obraćala preterano pažnju sve dok stvari nisu izmakle kontroli. Usled bolova u kičmi, moje telo je prenosilo veće opterećenje na kukove, koji su sve više trpeli pod tada već hroničnim problemima. To je na kraju dovelo do operacije oba kuka u toku 2012. i 2013. godine!

Što je moj collagen. Moj Collagen savršena formula za ljepotu kože – iskustva, forum, sastojci

Pred same zahvate bolovi su postali apsolutno nepodnošljivi, kako u kukovima koji su bili potpuno istrošeni i pohabani, tako i u kičmi koja je opet trpela opterećenja usled nepravilnog držanja tela. Čak ni najjači lekovi protiv bolova nisu pomagali!

Na sreću, stručnjaci kojima sam poverila svoje lečenje su zaista vrhunski uradili svoj posao i na moju sreću i radost posle zahvata nije bilo komplikacija. Ipak, bilo je potrebno da prođe dosta vremena da bih se vratila u staru formu i potpuno rehabilitovala.

moj collagen forumKljučnu ulogu u mom oporavku odigrali su preparati na bazi kolagena koje sam koristila. Zahvaljujući njima regeneracija je bila mnogo brža i mnogo postojanija.

Mogu da kažem da je tretman ovakvim preparatima meni spasao i karijeru i kvalitet života. Kada sam počela da koristim suplemente na bazi kolagena, neposredno posle zahvata na kukovima, već za nekoliko meseci sam osetila značajno poboljšanje. Ne samo da su se kukovi oporavljali već je i bol u leđima gotovo potpuno prestao!

Dovoljno je reći da sam samo posle samo par meseci mogla da hodam sasvim normalno, a danas mi ni jahanje konja nije prevelik izazov! Uz nestanak bola u leđima primetila sam i da mi se neverovatno popravio i kvalitet kože. Ona je ponovo kao nekada. Postala je mekša, nežnija, i zategnutija! Kao da je neko skinuo barem 10 godina sa mene!

U Americi nabavljanje ovakvih preparata nije problem, međutim oni u Srbiji jednostavno nisu bili dostupni!

Pogotovo je bilo teško pronaći suplemente na bazi kolagena koji u sebi ne sadrže životinjski već riblji kolagen, pošto je riblji kolagen mnogo bolji i organizam ga mnogo lakše apsorbuje. Bila sam prinuđena da preparate nabavljam iz inostranstva i to do skora.

Bolje rešenje sam sasvim slučajno pronašla, i to u toku manifestacija Prvi Oskar Srbije i Beogradski Pobednik!

Tu sam imala priliku da se upoznam sa ljudima koji su bili pravi vizionari koji su pronašli način da ove fantastične preparate na bazi ribljeg kolagena plasiraju na celom prostoru Balkana!

što je moj collagen

Upravo zato mi i jeste toliko važno što sam pronašla domaći proizvod koji je po svom kvalitetu u stanju da parira uvoznim suplementima a koji dolazi od proverene kompanije koja je već nagrađivana za kvalitet svojih proizvoda: Nutrivix (dijetetski suplement) i Alp Rose (krema za negu kože).

Ovaj potpuno novi proizvod na bazi kolagena postao je moj jer mnogi su kolageni a samo Moj Collagen je zaista moj.

Sve što mogu da kažem je da je to bila jedna od najboljih odluka koje sam ikada donela! Osim zadovoljstva u ličnoj upotrebi, Moj Collagen mi je pružio i zadovoljstvo da svoje pozitivno iskustvo podelim sa svima. Ponosna sam što sam deo uspeha domaćeg proizvoda koji po svom kvalitetu ne zaostaje za najboljim proizvodima tog tipa u inostranstvu!

Upravo iz razloga što je Moj Collagen apsolutno efikasan proizvod najvišeg kvaliteta, i zbog činjenice da je proizveden od 100% prirodnih sastojaka, odlučila sam da na njega stavim svoje ime i svoj potpis. Kolagen nam je svima potreban već posle 30. godine, i zbog toga je ovo nešto u šta zaista verujem i iza čega stoji moja reputacija!

Moja divna kuma i renomirana doktorka Ioanna Batsialou jedan je od najcenjenijih stručnjaka u sferi estetske konzervativne (neoperativne) medicine, anti-ejdžing medicine, i mezoterapije. Ona je jedina strankinja koja je stekla diplomu doktora medicine na univerzitetima na prostoru bivše SFRJ, i to sa samo 32 godine!

Po njenim rečima, svakom pacijentu je potrebno pristupiti pojedinačno i učiniti sve što se može da bi se na njegovo zdravlje i kvalitet života uticalo na što pozitivniji način. U svojoj izjavi po pitanju uticaja prirodnih preparata na bazi kolagena u tretmanu problema sa kožom i koštanim tkivom doktorka Jana je rekla sledeće:

„Svaki organizam je različit, i potrebno je reagovati spram situacije. Neki put problemi sa kožom i kostima nastaju zbog nedostatka vitamina C, neki put zbog vitamina B kompleksa, neki put zbog vitamina A, a neki put zbog vitamina D. Ipak, najčešće se problemi javljaju zbog nemogućnosti organizma da proizvede dovoljnu količinu kolagena!”

Upravo zato su prirodni preparati na bazi ribljeg kolagena toliko važni. Riblji kolagen se mnogo lakše i efikasnije apsorbuje, i na taj način vraća i kostima i koži preko potreban kvalitet. Kolagen je jedan od najvažnijih proteina u telu.

Moj Collagen je preparat koji apsolutno odgovara najvišim standardima u industriji, i na našem tržištu je nemoguće naći bolji proizvod tog tipa!

Kao što sam već rekla, mnogi su kolageni ali samo je jedan Moj Collagen!

Iskoristite priliku naručite Moj Collagen već danas! Moj Collagen – cijena

moj collagen savršena formula za ljepotu kože