ProstaPlast flaster brine o muškom zdravlju

Kako muškarac ulazi u određene godine i trpi bolesti i stres, u većini slučajeva počinje osjećati neugodne pojave koje se odnose na urinarni trakt. Simptomi mogu biti različiti dok su u isto vrijeme, svi jednako neugodni.

Koji simptomi svjedoče o porgoršanju zdravlja muškarca?

Ljude u životu čekaju razne bolesti, ali postoji širok spektar neugodnih osjećaja koji posebno izazivaju bol pa čak i plaše muškarce koji žele sačuvati svoje zdravlje, mladost i potenciju.

Zbog ovog razloga, strah i šok uzrokuju sljedeće promjene kod muškaraca:

 • Poremećaji sna i nagon za odlaskom u toalet tokom noći;
 • Iznenadni osjećaj slabosti i umora poslije običnih poslova ili vježbanja;
 • Osjećaj boli u predjelu karlice i moguća otečenost;
 • Smanjeni libido ili vrijeme polnog čina ili nesposobnost završetka.

Kada se iskuse takvi simptomi, čovjek se nada da će sve samo nestati i da će se stvari vratiti u normalu, dok drugi počnu paničariti i isprobavati sve vrste proizvoda kojih se sjete sa reklama, slušaju „česte savjete“ svojih prijatelja, ili idu od jednog do drugog doktora. U većini slučajeve, preduzete mjere, i dodatni nedostatak djelovanja, ne donose pozitivan efekat i obezbjeđuju kratkotrajno poboljšanje stanja što kasnije uzrokuje da ono postane još gore nego što je bilo. U svakom slučaju, nije vrijedno na to trošiti vrijeme i trud. Moderna medicina nudi jednostavnu metodu za borbu protiv muške slabosti koja se lako koristi i ne zahtijeva kompleksne medicinske procedure – ProstaPlast.

Komponente flastera

Aktivne komponente ovog flastera ne spadaju u medicinske preparate. Njegovo djelovanje se zasniva na upotrebi tradicionalnih biljaka koje se koriste za liječenje uroloških problema. U ProstaPlast-u, djelovanje komponenata se međusobno pojačava dok sve aktivne komponente završavaju preliminarni proces za sopstveno djelovanje.

U otopini koja je na flasteru primijenjene su sljedeće komponente:

 • Poznati začin – cimet, prirodni antiseptik i ima povoljan uticaj na libido muškarca;
 • Korijen makovnjače uklanja nervnu napetost i stabilizira funkcioniranje urinarnog trakta;
 • Platano ili uskolisni trputac smanjuje mišićni spazam i pojačava sposobnost krvi da teče kroz tijelo, uključujući i unutrašnjost polnih organa;
 • Logisticum je proizvod koji se upotrjebljava u lijekovima za varikozitet i sprječava spazam i krvne ugruške;
 • Korijen ešinomene posjeduje antiseptičko djelovanje i zapravo je prirodni antibiotik;
 • Borneol, uzet iz kore kamfornog drveta, ima pozitivan efekat na nervni i krvožilni sistem i smanjuje bolne simptome;
 • Šafran (divlji šafran) u biljnom obliku i med pjeni krv i opušta meke mišiće.

Zahvaljujući metodi obrade, pomenute komponente se upijaju kroz kožu, pa se na flaster nanose uz pomoć ljepljivih komponenata biološkog porijekla.

Prednosti ProstaPlast-a

Glavna kvaliteta ovog flastera je upotreba provjerenih sastojaka koji imaju dokazanu aktivnost i upotrebu. Svi elementi uključeni u sastav,  ne samo da se koriste u modernoj medicini, nego je njihova efikasnost prepoznata u zvaničnim medicinskim priručnicima.

Upotreba medicinskih komponenata tako što se nanose na kožu je, u većini slučajeva, manje traumatična za tijelo nego upotreba tableta ili injekcija. S jedne strane, takav način ne šteti probavnom traktu, dok s druge strane, proizvod prolazi kroz krvožilni sistem i postepeno prolazi kroz kapilare, a ne u formi injekcije koja ulazi u mišiće i vene.

Kako upotrjebljavati ovaj flaster

Ljekoviti efekat flastera počinje ako se nalijepi na golu kožu u blizini pupka (malo sa strane, ne direktno na pupak) gdje je najpogodnije. Poželjno je da se naneseni flaster ne trlja i ne pomjera kaišem, već da ne bude pomijeran 72 sata (3 dana).

Da operete flaster, možete ga skinuti pa opet vratiti nakon sušenja. Kvaliteta ljepljive podloge dopušta da se lijepi nekoliko puta.

Onda se mora napraviti pauza of 24 sata i staviti novi flaster.

Postojan efekat koji se ne gubi nastaje poslije dvije sedmice (ponekad tri sedmice) nošenja flastera. Dužina trajanja tretmana zavisi od sposobnosti podnošenja i uznapredovalosti bolesti. Ali flaster se može koristiti duže da bi se u potpunosti odstranili simptomi bolesti.

Recenzije o prirodnom, ljekovitom flasteru ProstaPlast dolaze iz različitih zemalja jer je ovaj inovativni proizvod baš sad veoma popularan u svjetlu svoje pouzdanosti i lakoće upotrebe. Možete naručiti ovaj proizvod iz bilo kod dijela svijeta ali u posljednje vrijeme ima sve više poklonika u Bosni i Hercegovini. ProstaPlast se preporučuje muškarcima koji vode brigu o svom zdravlju i dobrobiti svojih porodica.