Savjeti za strastvenu vezu

Da li ste sa svojim čovjekom nekoliko mjeseci ili nekoliko godina, svaki par može imati koristi od malo više seksa u nekoj fazi, a mi smo napravili spisak nekoliko isprobanih i stvarnih metoda za začinjavanje ljubavnog života bez obzira u kojoj fazi je vaša veza.

Napravite takmičenje u pozama

Sigurno ima dosta knjiga i magazina koje možede da pogledate za inspiraciju, ali mi predlažemo traženje svih ludih poza koje sami možete smisliti. Napravite igru od toga i ostavite deset minuta da svako smisli nešto što bi bilo dobro i onda to i probajte.

Iznesite video kameru

OK, svjetlo možda nije najbolje i nema stručnjaka za šminku da ublaže obline koje vam se ne sviđaju, a da naglase one koje vam se sviđaju, ali snimanje svog seksa može biti zabavno – i totalno uzbuđujuće. Sama pomisao da je kamera uključena više će vas uzbuditi.

Imajte aferu… sa svojim muškarcem

U idealnoj situaciji nikad niste imali aferu, ali ste vjerovatno odgledali dovoljno filmova da znate kako sve to izgleda. Seksi poruke, bezobrazni tekstovi, tajni sastanci i oskudni donji veš su obavezni kad je prevara u pitanju. Ima nešto uzbuđujuće u nedopuštenom seksu sa nekim s kim ne biste trebali da spavate.

Vodite ljubav. Puno

Ponekad je najbolji način da poboljšate svoj seksualni život prosto da češće vodite ljubav. Ako ste u braku i imate puno obaveza, vodite ljubav bar jednom sedmično. Ako ste zajedno kraće vrijeme a ipak osjećate da vaše intimno vrijeme treba začiniti, postavite za cilj da vodite ljubav svaki drugi dan, ili čak svaki dan mjesec dana i gledajte šta će se desiti.