Titan Gel — jedinstveni gel za povećanje penisa

Specijalne komponente ovog gela su odabrane na takav način da se eliminira potreba za skupim operacijama za povećanje penisa, bolne injekcije, ili druge upitne metode. Poslije primjene Titan Gela, penis se povećava u dužini i obujmu, što se postiže bez rizika po zdravlje i bez sumnjivih skupih operacija. Gel djeluje besprijekorno, i zato nikakav anatomski nedostatak neće upropastiti vaš seksualni život i vaša partnerka će biti oduševljena nezaboravnim intimnim iskustvom.

Kako djeluje Titan Gel:

 • Penis se povećava i do 3 cm u dužinu za 2 sedmice primjene, a za 5 cm – za jedan mjesec primjene;
 • Poboljšava se kvaliteta orgazma i osjetljivost;
 • Produžava se trajanje seksualnog čina;
 • Poboljšava se cirkulacija krvi u genitalijama;
 • Produžava se erekcija;
 • Sprječava se impotencija.

Dodatne pogodnosti Titan Gela

Gel se sastoji od isključivo prirodnih sastojaka i ne sadrži umjetni hormon testosteron koji može da bude štetan po zdravlje muškarca. Ne sadržava nikakve hemijske sastojke. Nikakve nuspojave ili komplikacije nisu otkrivene. Veoma se lagano koristi i 100% je učinkovit.

Sastav Titan Gela

 1. Peruanska maka – liječi impotenciju i neplodnost, vraća erekciju, povećava osjetljivost;
 2. Čkalj – prirodni izvor testosterona; vraća hormonski balans, poboljšava snagu i osjetljivost erekcije, pojačava seksualnu izdržljivost;
 3. Ekstrakt lišaja – poboljšava cirkulaciju krvi što pomaže u povećavanju penisa u dužini i u obujmu;
 4. Trava uspaljenog jarca – liječi erektilnu disfunkciju, produžava trajanje seksualnog čina, poboljšava kvalitetu orgazma, želju;
 5. Protein hydrolysate – sastojak koji pojačava djelovanje svih drugih sastojaka kreme. Stimulira povećanje penisa u obujmu i dužini, pojačava osjećaje.

Načini primjene Titan Gela

Nanesite ga jednom dnevno. Da ubrzate povećanje penisa u dužini i obujmu, može se nanijeti 2 puta dnevno.

Važno je da se operete prije uporabe gela. Gel treba nanijeti cijelom dužinom penisa, najbolje ako je dignut. Nanesite gel masažnim pokretima od korijena do glavića penisa, uvijajući prste oko njega. Ovo treba raditi 15 minuta. Poslije mjesec dana uporabe, postiže se povećanje penisa.

Da postignete maksimalno tjelesno zadovoljstvo i treptave osjećaje, gel treba nanijeti pola sata prije seksa.

Važno je da budete oprezni i izbjegnete lažne proizvode kojih ima mnogo na tržištu. Komentari o Titan Gelu su vrlo pozitivni. Nema negativnih utjecaja na tijelo ili otkrivenih nuspojava.